dissabte, 26 de maig del 2012

ACTE PREMIS DE NARRATIVA SANT NARCÍS 2012 - 3 DE JUNY

Cartell de l'acte Premi de narrativa Sant Narcís 2012

Com reflexa el cartell, el diumenge 3 de juny (diumenge de la Festa Major de Sant Narcís) celebrarem l'acte de proclamació dels guanyadors del VII Premi de narrativa 2012 i la presentació del segon volum de la col·lecció Premis de narrativa Sant Narcís - Recull de relats, que en aquesta ocasió aplega els relats guanyadors en el període 2009-2011.


Clourem l'acte amb l'homenatge a Enric Homet i Romà, poeta i músic, veí del barri. L'Enric ha estat envoltat de lletres des de jove, durant molts anys en el món de l'impremta, en un diari local (Los Sitios, avui Diari de Girona) i en els seus escrits i col·laboracions sobre política, relacions humanes, la ciutat, el barri... i amb una gran dedicació a la seva vessant poètica, sempre present, avui amb una dedicació especial als haikús.

L'altre passió de l'Enric ha estat, i és, la música. En la seva primera època com a trompetista a diverses orquestres. Compositor de cançons, moltes d'elles per a cor. Va ser el fundador del primer cor, infantil, que hi va haver a Sant Narcís, fa més de trenta anys, cor que encara existeix i que ha nodrit de cantaires i directores als altres dos cors del barri: la Coral Xàntica i el Cor Maragall.

Va ser fa uns anys el creador, i n'és el director, d'un conjunt de flautes dolçes adscrit a un esplai de gent gran de la ciutat.

Als seus més de vuitanta anys, segueix amb una activitat envejable i amb una pila de projectes, algun dels quals a punt de cristalitzar en realitat.

Aquesta és la persona, el personatge, a qui dedicarem l'homenatge d'enguany. El coneixereu, i el sentireu, si ens voleu acompanyar. Tothom hi és convidat.


Imatges: Club de lectura Sant Narcís

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada